Automate your Marketing
with Womplify




 
What I see is what you'll get - Nurlea

By: Nurlea Laurielle Lai Lee Abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Mar-2008 00:01 Email | Share | | Bookmark
I have moved... So long, farewell, Fotopages!

On this date... March 1st, three years ago... (2005), I posted my first entry/ posting, here in my Fotopages. (Link to 1st entry)


Thursday, 11-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri!!! :)



Tuesday, 2-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Berbuka puasa di Menara Alor Star bersama CA, BS dan 5thE

5thE; girangnye dia!!!
Pose apakah?! BS
Si CA - happy nih!
View all 18 photos...
Hello hello hello... bertemu-sua kita kumbali ya di dlm entry terbaru noh.... hiks!

Lebey kureng 2 tahun lepas (2006... 2005 - ha, betul la 2 tahun lepas! *sambil pose pose jari jemari kire mengire... hiks!), mek ado buat entry berbuka puasa bersama 5thE dan Prof kawannye kat Menara Aloq Staq, kan? Ha, tak hingat dah - hish! Nih ha link, suker kan nak kena spoonfeed bagai! ( L I N K - trimakaseh Blogdrive's feature "BLOG SEARCH", memudahkan keje mek carik balik entry itiew. !). Mrasa kali nih, 2007 - ALSO berbuka puasa di menara Alor Star bersama 5thE; only this time Prof nan ado (miss him lar 5thE! Bwk la dia datang A/S lagiks!!! Hiks! Sker la itiew Mak Hayams!). Dan this time, 5thE dan mek dijoinerinas oleh BS and CA. Clust noh BS - kita dah masuk kali kedua dah berbuka kat Merana, eh, Menara Alor Star itiew dalam masa within a week noh? ! Hari tu 1st time dengan si csi_X. Hiks.

And so anyways, no no, mek dinch la mau buat review bagai like the last entry mek buatkan on October 19th, 2005 itiew. Bukan malas, its just that the staffs banyak yang sama, dishes, well, tasty as ever, condisi, biasa jer - sama jer, cuba bezanye adalah HARGA dan kepadatan guests - haiyoh! 2005; so so la crowdnye, with MYR35.00 per pax. Now, after 2 years (last year seingat mek dinch la berbuka puasa kat menara itiew... hurmmm) - it's MYR38.00 per pax (adult). Mek speku last year musti dalam MYR36.50, kans? Hiks! And 2 kali mek gi this year's Ramadhan, kepadatan guests yang hadir berbuka puasa, haiyoh, banyak sekals! R e a d m o r e . . .








Sunday, 30-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
2rd part - TOY 3; Final toy - he don't get, she got! Hoyehhh!!!

Mati lah setelah dapat apa yang mek nak (ade gak yang tak perlu tapi dah setan naik kepala - kan?! Hahaha!), mek pikir², since mek nak sell mek nye N70 itiew, meaning takkan mek nak pakai my N93i sajork, kan? Kan mek ado 2 numbers - so mrasalah mek kena carik gantik utk N70 mek tu. Dan mek setelah sebulan lebih yer dok tgk hp nih, belek hp tu, survey sana survey sinik, last last - mek hamek yang iniey! Hiks! NOKIA!!! Maafkan mek ya Norkiah! Mek tetiber bertukar arah menghala tuju kepada Samsung piuler!!! Mati la SAMSUN katanya kawan mek! Hahahaha... sentap tau! Sesuka hati dia jer hilangkan G dari perkataan itiew... (Terbayang G as in Ginger - hmmm, on second thought, hilangkan G tu pun bagus gak; less competition, less gadoh-kucing! OPS! Lalalala...)



Samsung SGH-D900 - Imagine an ultra sleek slider with a 3MP camera

Made of curvaceous lines, beveled cuts and meticulous finishing, the Ultra Edition 12.9 measures at 103.5x51x12.9 mm and weighs a mere 85 grams, truly setting it apart from the competition as the world’s slimmest slide-up with a 3 Megapixel camera

Features

* Quad-band (850/900/1800/1900 MHz) / EDGE
* 3 Megapixel Camera (4 x Digital Zoom) with auto focus
* Video CIF Recording & Messaging (H.263 / MPEG4)
* Music Player (MP3 / AAC / AAC+ / AAC+(e))
* USB / Bluetooth 2.0 / PictBridge
* Mobile Printing (via Bluetooth)
* uGo / uTrack / uMenu / Black & White U.I / Vivid 3D
* Document Viewer / Power Zoom (16 x zoom)
* TV-Output / Offline Mode
* Background Music Playing
* 60MB User Memory / External Memory : microSD

Read more . . .


Saturday, 29-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
2nd part - TOY 2; He got big toy, she went and get BIGGER toy!!!

Goodbye ol' monitor - hello SAMSUNG Flat Screen!!!
Heheheh vast gebebasss... kan!? Hiks!
AQUA - hummmmm...
The very next day, sentap mek tgk si csi_X tu memborong belik bagai PC baru and all nih tak habis² lagik katanya. Kupikirkan the kesentapans will only be for a brief moment; yooo lah! So jadiknye, mek putaq belit alam bagai, bervincangs and all with BBD and BBM (my parents lor - Big Boss Daddy and Mummy), they ols said ok la - can "UPGRADE" my current besi buruks (kurang ajaq tul kan mek nih!!? User lupakan PC sangats!) dalam bilik mek tu to a new upgraded one. MASALAHNYA, bukan UPGRADE as in install bahan tambahan dan make the sedia-ada pc itiew to a better version. ADDINCH! Mek terus belik yang varus also katanya! (TANNAK KALAH NIH!!! Haiyoh! Harus la! Mek kan fonens IT dah sekarangs ineys! !)... Read more . . .

More pics . . .


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net